Gabriellas viktblogg

2012-08-30
11:35:45

kanske är de lathet
eftersom de inte blir nåt badhus idag. Vi ska börja jobba på våran blogg vi ska ha till projektarbetet.. Tacos idag, glad tjej! :) skriver senare, cirkelträning idag! kommer ha fett med träningsverk, skönt att de börjat igen!

2012-08-29
22:11:58

-

Lite grejer som jag skickade efter till hästarna! Red idag med repgrimma och western tyglarna, lycklig häst!

 
 
I morgon ska jag iväg med Elinne till badhuset på den 3 h långa håltimmen, ska simma! Sedan cirkelträning på kvällen, känner att jag inte hinner att rida innan.. 
trött!

2012-08-28
22:45:33

Livet är
helt okej just nu :) Kören är nog en av de bästa idéerna jag haft! Längtar till hip hop dansen börjar på fredag! :) 

Ska njuta av varje rolig minut!






 
 
 
 

2012-08-28
18:01:38

Nu är jag spänd!


Eller, inte så jättespänd.. Men lite nyfiken (?) Ska ju börja kören nu ju! :D Åker ca 18,30, hoppas att de är trevliga! Kommer INTE lära mej namnen på ett tag, ca 28 pers... Blev ingen promenad idag, kände inte att vi skulle hinna. I morgon blir det promenad med farmor på eftermiddan, är ju LEDIG på onsdagar. LillLördag (:
Ska nog rida också i morgon, man ska ju passa på! 
Aja, hör kanske av mej senare.



2012-08-28
09:43:00

Detta kommer säkert bli för varmt senare när solen kommer under dagen.

2012-08-27
22:46:28

Måste
försöka att ta fler kort med kameran.. 
 
För överigt, jag var inte med hästarna idag, jag åkte till ett ställe med husbilar med farmor och farfar för att jag inte hade nåt speciellt för mej.. Kommer få skjuts in till skolan i morgon, 11,45 börjar jag.. Sedan blir det en promenad med Stina innan jag åter igen ska till stan för att gå på min första körträff eller vad man ska kalla det.. Det ska bli intressant!

2012-08-26
21:44:54

Åh mina tjejor!
Tack tack TACK för kräftskivan! Mycket snack, skratt, skvaller, självförsvarsövningar, massa mat och filmen up!
Har jobbat hela lördan och idag, klirr i kassan! :D Har snart fått ihop resepengarna, kommer tacka mej själv när jag står där i Venedig! Jag älskar att resa! Halva nöjet är att springa runt hela flygplatsen tycker jag ! :D
I morgon, skola, fixa sångtid och prata med dansläraren om utökad kurs :) Och sedan när onsdagen kommit, är jag ledig, älskar det! hohojajaja... Ska försöka att somna vid en ordentlig tid eftersom jag ska upp 06.00.... I morgon ska jag möjligen ha lite hästterapi och bara vara. På tisdag ska jag inte rida heller för att då börjar kören! Åhåååå så spännande! onsdag - rida och möjligen jobba, torsdag - rida en snabbis och sedan cirkelträningen, fredag - börjar hiphopdansen, lördag - jobba, rida, söndag - jobba. Jag kan nog underhålla mej :) 



Mina fina brudar!


2012-08-24
22:23:56

Vill
Verkligen tatuera mej NU! Men måste behärska mej! Men tror fan att jag ska beställa tid nästa vecka.. Eller inte.. Beslutsångest!
I morgon, jobb.
Kan inte säga att jag har så mycket mer att säga just för tillfället.. Ska på kräftskiva/knytis hos Elin i morgon, med baaaara tjejerna! Kärlek på er<3


2012-08-24
08:42:00

När man blir sårad av en fd vän
Jag tror att jag aldrig har blivit så sårad av en person i hela mitt liv. 
Vänskap i tre år och det verkar bortkastat av denna. 
Hemlighetsmakeri, ingen kontakt, blir ignorerad, skälld på, får höra saker som inte är sant. Fyfan säger jag bara. Har aldrig mått så dåligt av en människa under en så lång tid.. Som sedan börjar flirta runt med mina kompisar, att du inte fattar att det kommer fram till mej då?! 
Du ligger jävligt dåligt till hos mej nu. Är otroligt besviken på dej. 
Då kan du dra någon annanstans, du kan försöka lappa ihop det som jag försökt göra i evigheter, men du har inte en stor chans.

2012-08-22
21:47:00

Förslag på kommande tatuering

Har fundering på att ha hästskon på ena underarmen och ett hästhuvud i stilen ovan på andra. :) 
Men vi får se. Möjligen efter Italien!

2012-08-22
21:23:54

Ännu mer kärlek!
Självklart bar det iväg med min kära kompis Elinne till Kingsroad tatto och jag har varit sugen på att tatuera in nåt med hästar. Så jag slänger in en liten bild på´några förslag om en stund.
idag red jag Evelina ;* Ja, jag rider i bara grimma och grimskaft, så mycket lättare och snällare mot hästen!


2012-08-21
21:24:00

Bildbomb med hästbilder
Kastar kärlek på dom!! De var så duktiga idag och galopperade efter mej när jag sprang, gick där jag gick, precis en sådan relation som varje hästmäniska borde ha med sin häst, jag hade tre som sprang efter mej, klå det ni.

Känner mej OTROLIGT mycke mer tryggare i hagen med hästarna. Nu så bråkar de inte med varandra så den ena springer över mej, det var detta jag var ute efter! Ååh vad jag är glad! Lysette var rädd för plast men på bilderna kommer ni se att hon klarar det ena efter det andra :) Nästa uppgift med henne är att gå omkring vid en traktor, som hon också har lite svårt för. 
Har ändrat mitt ridsätt också. Använder inte händerna utan mer ben och lutning och ord, åh vilka duktiga hästar! Om jag ska dö, så ska det vara på hästryggen.
Jag älskar er.
 
 




Åh va nöjd jag är med henne!



Såhär glad kan man bli av att hästarna följer efter som ett band!


Bilder jag kommer försöka skriva ut på fotopapper och ha i ramar på väggen



Lysette

 
Greta


Evelina


Lukas


Canasta Rusticana

2012-08-21
09:41:02

Love.
Bara några av bilderna.


2012-08-20
21:31:46

Tillbaka!
Jag har inte orkat/hunnit att skriva här på bloggen eftersom jag inte gör några stora försök att träna . Hoppas på att mitt schema blir bättre så jag kan planera in lite träning! 
Kommer rida ca 4-5 ggr veckan, dansa hiphop 1 gng och spela badminton 1 gng. Kommer bli kul! Och gå i kören minst 1 gång i veckan :) Livet leker! 
Tonat håret också, perfa! 
Är trött! Börjar 11,35 i morgon, men ingen sovmorgon för mej, kommer gå upp tidigt för att ha lite hästterapi som jag vill kalla det. Lär hästarna att följa efter när jag går, och i morgon ska jag bla lära den ena att vit plast inte är farligt. 
Så, jag ska umgås lite med ena hästen på morgonen och sedan den andra på eftermiddan. Kommer försöka att göra detta varje vecka men vi får se. Så det är vad jag ska göra iaf :) kommer ta kort om jag kommer ihåg, har dåligt med hästbilder!

2012-08-14
23:07:51

Kommer
återkomma här inom en snar framtid!

2012-08-08
22:21:02

Trött som tusan
I slutet av Zumban började jag undra hur jag egentligen orkat idag.. Promenad, crosstrainer och Zumba,, Det kanske blir samma i morgon! :) 
På fredag blir det att äta thai med familjen, har faktiskt saknat dom.
Nu blir det sängen.

2012-08-08
11:56:34

Nu har jag sovit ut
och tror att jag inte går till sommarskolan idag.. Jag kan inte göra mer än att göra gamla nationella prov, men vad hjälper det mej liksom? Måste ha fler genomgångar om det ska gå bra för mej, men de har de inte. Nya tag i morgon.. Tänker gå på långpromenad senare och innan Zumban börjar så ska jag nog hoppa på en crosstrainer och köra i en timme, det var så längesen och jag kommer ju ändå stå på en sådan i stort sätt varje dag när skolan börjat, beroende på vilka tider jag slutar eftersom min buss bara går vid 16.20. 
 
Shoppingsugen men det får jag vänta med tills jag sammlat ihop min resekassa och är i tex. Italien, man kanske kan hitta nåt? Annars bjuder jag nog mammi på masage eller nåt :) 

2012-08-07
18:58:05

Jag hoppade Zumban
Tack vare den svenska sommaren... Jäkla regn! Men, jag gick iaf på promenad när de inte regnade så mycket, det blev lite över en mil så där strutta jag runt i 2 timmar. Usch vad jag frös när jag kom hem! Kände att de var ett tag sen sedan jag gick på promenad!
Tänker gå till skolan i morgon på eftermiddan och sova lite extra. Sedan gå på promenad igen innan skolan. :)

2012-08-07
12:33:14

Min fina vän...


Som fyller 18 idag. Har känt människan i snart 13 år och han är nog den jag inte kunnat bråka med, någonsin! Han är så roligt att umgås med och trevlig, finns mycket att säga om honom!
Ska snart köpa en grej till han när jag fått pengar så han får det när vi börjar skolan igen :)
Jag älskar dej.
 
 
 
Jag är jätte glad också för att jag var iväg och träffade körledaren i söndags och sjöng för henne, jag får vara med! :D Och inte nog med det, jag blev 1:a sopran också! (den som tar de högsta tonerna och får oftast sjunga solo) 

Ska ta lite mer tag i vikt och mat osv. Vill faktiskt vara lite semestersnygg i höst!
Jag bokade uppkörning och teoriprov får vänta till 3 oktober Shit! Är det verkligen så många som ska köra och hålla på? Så nu blir det att köra på många ställen, öva på saker jag har svårt för och sedan göra så mycke teoriprover som jag kan.. Men det skiter sej de med......... Min bilskola ska lägga ner i början av september., 
 
 
Hade planerat att gå på promenad om en stund, ca 1 mil och sedan vid halv 6 är det Zumba!

2012-08-04
00:17:14

Sminkväskan alla borde se.
Jag tänker inte säga vad jag väger, har gått upp minsann! Men jag har kollat lite med kalendern och det ser lovande ut inför nästa vecka. Kommer lyckas klämma in morgonpromenader på minst 1 mil och Zumba pass på kvällen. :) 
I morgon ska jag jobba och gå upp 06.45 gött. Ska vända rätt dygnet plus så är detta sovmorgon jämfört med vad jag går upp när de är skola - 06.00 om jag har tur. Efter detta ska jag boka uppkörning och skrivningen NU VILL JAG HA KÖRKORT

Och det ska jag få. Siktar på september, senast. Har fått höra att jag är duktig på att köra och det är de jag är mest orolig för. Man har ju hört så mycket om det. 
 
Idag var jag hälsosam till en början, åt grekisk sallad och kaffe på Maxi när jag väntade på mamma och syster. Vad följde med heeeem? Tryckeriets familjepizza NOMNOMNOM. Svaghet, ja. Men jag fick tillbaka, fixade åt djuren med mat osv, tunga lyft mycket fram och tillbaka, i munktröja, joja. 
 
 
Kollade igenom mina kläder också, perfa! Fick min nya sminkväska, jag älskar den. 
 
 
 
nu ska jag beställa tid och sedan läsa igenom bloggar jag missat. :)
 

2012-08-02
19:47:41

Holy moly
Detta var jobbigt! Säkert för att vi körde gamla låtar så jag kan alla steg och kan därför ta ut mej ordentligt :) 
Funderar på hur jag ska göra i morgon.. Om jag ska gå upp tidigt och gå på promenad eller om jag sover ut... Känns lite ovärt att träna och sedan ha uppehåll i två dagar.. Ska ju köra på rätt bra veckan som kommer för då är de Zumba 2 dagar och så kan jag nog klämma in promenader. Perfekt! Ligger på latsidan + så kommer jag inte hinna träna när jag jobbar... Hur ska detta gååå?
Fruktsallad snart :D

2012-08-02
19:33:50

Åt thai

och känner fortfarande ingen hunger, är i matkoma fortfarande. TACK TJEJER! :D
I morgon är det sista sommarskoledagen för denna vecka. Åker hem efter 4 i morgon eftermiddag. Ska mocka, städa åt hönsen, tvätta, kolla in mina nya kläder som skickades hem till min brevlåda konstigt nog... Ja, jag ska göra nyttoprylar. Ska försöka sova ordentligt också för sen ska jag jobba hela lördag, hela dagen sen lite på söndag och sedan sjunga för körledaren, nerös.


Nu; Zumba pass.


2012-08-01
21:22:33

Svettigt pass!
Att äta mat innan man ger sej iväg på ett jobbigt Zumbapass är inget jag rekommenderar! Men kul var det! :) Snart tar jag natten med den bästa!

2012-08-01
18:04:56

Kort
Gick på 1,2 mil promenad innan frukost idag med David, trevligt! :D 
I morgon blir det Thai till frukost - med mina kära vänner! :) Nomonom
Det går bra med körkortet, klarade prov 3 av 4, nu är det de lättaste provet kvar bara :) Matten går perfekt, ska iväg på söndag och sjunga för en körledare, är jag tillräckligt bra så kommer jag kanske få vara med! Ska jobba så många helger jag kan nu också, livet leker och jag följer med.
Ska snart sticka till Zumban minsann! 
Men först, mellanmål