Gabriellas viktblogg

2012-06-30
21:04:43

För ett år sedan
kunde jag inte fixa iordning själv innan jag skulle duscha, sjukt!


Idag har jag sprungit - återkommer hur långt, ridit båda hästarna. Kommer skriva mer sedan, ska kanske iväg ikväll och flyga med farfar, kommer såklart lägga upp kort ikväll! Han ska lära mej att landa osv... Önska mej lycka till!

2012-06-30
00:50:05

Blev väckt
idag av mamma vid 6 för att hästarna hade rymt - dålig dag efter det.
Åt frukost och hade problem att bestämma mej om jag skulle springa eller inte. Somnade med träningskläderna på. Blev väckt igen vid 11 lagade mat, åkte till stan, städade i stallet, hos hönsen (kom precis på att jag hade glömt att stänga åt dom så jag gick ut i världens regnväder i foppatofflor....) och städade rummet.
Sedan blev det grillat för hela slanten och har precis klickat hem lite kläder och sådant! :D Det behövdes, snart är allt för stort -.- Måste ha lite kläder innan jag drar till bla. Italien också! Ska bli sååååå gött!
I morse skällde jag tyst på mej själv att jag är så lat att jag inte har hållt på med någon motion idag.. Bestämde att jag inte ska väga mej förens på tisdag - har hållt på i ca 2 veckor då. Tog ett smygkort den tisdagen och ska ta ett på tisdag så jag kan jämföra, OM det har hänt nåt på 2 veckor .. Skulle faktiskt vara kul om det hade gjort de!
Om det inte regnar i morgon så ska jag springa innan frukost, KANSKE gå på promenad med farmor, rida båda hästarna. Blir ca 3,5 h träning. Eller, ridning har jag aldrig funnit som extremt jobbigt, faast.. Jag "red" två veckor innan jag föddes (mamma trodde att det skulle skynda på det hela) Sedan har jag hållt på lite ibland. Det blev väl ganska regelbundet när jag började på ridskolan och då var jag 7 år, så minst 11 års ridning.. oj, vad länge det känns!


De två dårfinkarna jag äger och rider
 




Min tredje knas som jag har haft längst, dock ingen ridning där inte, men får följa med på promenader ibland!

Nu ska jag försöka att ta natta! Hoppas att det inte regnar i morgon.
 

2012-06-28
22:19:08

hejåhå
Trött o stel! träningsverk... De blev afro istället för zumba idag, lika kul det :) sprang inte, var fruktansvärt hungrig och ont i musklerna. Speciellt i knät, äntligen har jag börjat känna NÅT i det.. Tittar på tv nu och ska snart sova :) Ge mej insperation till att fortsätta!

2012-06-28
14:18:32

Blev väckt
av min stackars kompis som jag lovat att rida med.. Sov till 11, åt frukost och red sedan. Har precis ätit mat och jordgubbar! Vid 4 ska jag cykla och ikväll ska jag springa eftersom jag sov istället...
Mötte mamma på vägen till stan igår, stannade och pratade en stund, fick syn på en stoooor låda full med jordgubbar i framsätet. Det var inte nog med det, hon hade en till i baksätet! Åhhhhmmnnhnononononno!
Så vem ska leva på jordgubbar resten av sommaren? ;) är det nåt jag älskar så är det jordgubbar.
I morgon ska jag flyga med farfar (han har ett eget flygplan) tar lite kort då!
Det kanske blir ett till inlägg idag, får se!

2012-06-27
15:51:51

Jag kom runt
min runda , 6km! Jobbigt men det är verkligen behövligt. Sedan åt jag frukost, red i minst 1,5 h, garanterat.. Åt lite grillat, korv och grönsaker, nomnom!
Nu så chillar jag tills klockan blir halv 6 så ska jag dra mej till stan och dansa zumba och sedan cykla hem igen. påtal om dans, jag ska börja i en hip hop grupp till hösten...! Det hade jag aldrig gjort innan, galet, men oj så roligt det är att stå på scenen!
 
 

2012-06-26
23:53:30

vilket
skitväder det har varit idag. det var ju fint hela morgonen så jag kunde ju springa och rida, men det var nästan för varmt... Sedan regnade det ju såklart hela eftermiddan så jag fick övningsköra in till stan för att kunna gå på kick n' boxen, som var jobbig som vanligt men hur kul som helst och ett + är ju att man lär sej lite självfösvar! Ville ju cykla dock, det har förbättrat både kondition, styrka och ökat ämnesomsättningen. Och lite minus här och där ;) 
Åh vad jag tycker att det är kul att röra på mej, på mina villkor såklart! ;)
I morgon blir det springa, rida, cykla, zumba och sedan cykla! Ska försöka att kasta mej ut på 6 km :)

2012-06-26
12:04:50

Tog
en 2,8 km runda på morgonen, var hur sleten som helst! Och ikväll blir de kick n' box - jobbigt pass!

2012-06-25
23:23:48

Det
blev ingen träning idag, shit vad det regnat idag! Verkligen heeeeela tiden och i natt med! Huvudverken har släppt, det måste ha varit ett tecken på det dåliga vädret som var på G.
I morgon kommer jag cykla iväg igen OM det inte blir lika illa väder som idag.
För övrigt så gick jag, mamma och syster på Snövit, den är VERKLIGEN sevärd! Kanske för att jag gillar twilight filmerna? Men det säger vi inte högt.. ;)
Undrar när jag ska få tid att sola.. Kommer LÄTT va den blekaste när skolan börjar igen...
Springer i morgon om det är bra väder! och sedan ridtur :D
Frugan Elinne kommer på sönda, eller, jag ska tvinga med henne hem på cykel ;) Moahahahahha.


2012-06-24
20:47:26

Cykla
i regnvädret minsann! fy vad kallt det blev.. och motvind!
Har haft ont i huvudet hela eftermiddan.. Blev ju inte bättre av att en jävla barnfamilj kom............ Alla som känner mej vet att jag inte gillar barn.
Och regnar det (det sägs att de ska regna hela dan i morgon :( ) i morrn så kommer jag stanna hemma och inte träna!
Ha en bra kväll

2012-06-24
11:03:24

Oj
det blev en längre runda än vad jag todde att de skulle bli, nästa 7 km.. Sprang innan frukosten, ca 6,8km.
Ett tips som funkar för mej är att man ska klä sej så man själv tycker att man ser snygg ut innan man tränar (nu menar jag inte exlusiva och dyra kläder) och enligt mej så presterar man bättre och tycker att det är roligare!
Nu - ridtur

2012-06-24
00:30:18

Blir bara så... Chockad!
Av folk som vill se ut som en anoretiker... Här står det att hon fastar och det enda hon "åt" var en powerking på 10 kcal och sedan promenerade hon bort över 400 kcal .,.. Shit, vad händer?
 

2012-06-24
00:07:49

:))
Galet vad besöksmätaren sköt i höjden de senaste dagarna!
Hohojaja, trött och sleten! I morgon ska jag springa 6km på morgonen innan frukosten - som jag gjorde förr. Skön känsla!
Allt detta bara för att farmor inte är hemma = ingen morgonpromenad = sovmorgon = måste snabba mej så jag hinner allt jag tänkt mej :)
Springa
Rida
Cykla 15,30
Zumba
Cykla
Ska iväg och fika i morgon när jag kommit hem....(?) vet inte hur det blir med det. Påtal om det! Jag var duktig idag, jag sa nej till deverse kakor och onyttigheter, impad? Ja.
Varför jag går på morgonpromenad med farmor? För att jag tycker att det är kul att hon rör på sej (hon håller på med viktväktarna nu, igen) och jag tycker att jag ska umgås lite med henne och hon får ut mej ur huset, vilket är bra. Jag kan minsann sitta i sängen i flera timmar och hålla på med allt och lite till. Nejfy!
men, jag är rätt taggad inför i morgon och kommande dagar. Smygmätte idag också, det ser lovande ut! Jag menar det , tappa en halv cm på 4 dagar av "hårdträning" som vissa skulle kalla det, då är det ju lätt värt det!
Det har varit skönt att ha lite ledigt så att musklerna kunnat hinna med, har fått världens lårmuskler nu .. Jag har ovanligt lätt att få arm och ben muskler,.. magmuskler har jag inte dåligt av heller men de syns ju inte xD
Snart ska jag sova tillsammans med två katter, eller, de sover ju redan..
Ni får ha det bra!

2012-06-22
15:09:18

Fredagsvägning

Jag är rätt nöjd efter en veckas träning!
En vecka sen
Vikt; 69,7 kg
Höft/mage; 100,2 cm
Rumpa; 69,7 cm
 
Idag
Vikt; 70,1 kg
Höft/mage; 99,5 cm
Rumpa; 96,9 cm
 
 
 
 
 
Jag har själv sett iaf lite resultat. Det ska bli kul att fortsätta! 
 
Träning på söndag, perfekt!

2012-06-22
14:18:01

Glad midsommar!
Här kommer en mindre bildbomb
Vi hässjade hö, för att jag och syster skulle "lära oss hur man gör"
Jag var bara med för att jag var nyfiken + det vart ganska snyggt och udda :)

Jag vet att det blev konstigt med bilderna, de blev ovanligt stora? Det får vara så!

Lilla pappi!

Jag kan aldrig se normal ut på kort! 



 
 
Nu- jordgubbar, mums!

2012-06-21
22:43:57

-
Hohojaja, att inte äta på 6 tim och sedan bege sej till träning är inget jag rekommenderar men jag blir inte lätt hungrig av LCHF Vilket är så bra! Jag har faktiskt jämfört med och utan kolhydrater, det är galet vilken skillnad, jag märkte det redan innan skolavslutningen! :D

Jag sprang inte idag, ont lite varstanns och jag åt grillat, shiiit va gott de var!

De närmaste dagarna blir det inte mycke träning, i morgon ska jag gå på promenaden med farmor och sedan sitta i gräset på ett gärde med familjen och äta jordgubbar osv! Sedan mat tydligen och på kvällen kommer Mirjams familj och äter grillat. På lördag ska vi iväg till några bekantas sommarstuga och äta gott och sola och bada!
Så jag vet dock inte om jag kommer kunna komma på lörda kväll tjejer! :(

Och på söndag är det träningsdags igen! I morgon kommer KANSKE viktresultat osv, beroende på hur de ser ut efter detta skrovmål!

2012-06-21
11:02:40

Oj
här hade de gjort om minsann! Idag blev de ingen promenad för jag behövde sova lite! Ska snart rida och sedan vänta tills klockan blir 4 så ska jag cykla iväg igen! Jag vet inte om jag kommer orka att springa idag, har träningsverk minsann!
Hör kanske av mej sen :)

2012-06-20
22:02:42

Trött

och mör i kroppen efter över 5 timmars träning! I morgon är de sista dan att cykla till stan och sedan tar jag lite halvledigt fredag och lördag, sen på söndag smäller de igen! :D
Hoppas på resultat men så länge jag tycker detta är kul så spelar det inte en så jätte stor roll :)
"Bara du inte övertränar dej" har jag fått höra, det kommer inte hända, men OM jag skulle hoppa över till anorektiker så får ju såklart omgivningen säga till, eller, de SKA säga till.
Har haft en bra dag! Zumban är så rolig! Jag tänker när jag cyklar att min belöning blir passet jag ska till och att komma hem är belöningen på väg hemmåt, det funkar faktiskt, än så länge! ;D
jag, den stela människan ska snart duscha och SOVAAAAA


2012-06-20
10:57:09

Morgon promenad

avklarad!
Ska byta om, rida, byta om, springa, äta middag, vila, cykla till stan, zumba, cykla hem, äta, duscha och sova. Och annat där emellan. :)
det ser ganka lovande ut med vikten, går ner 0.1 kg/dag, en början iaf! Har precis kommit nedanför 70, igen.
Skriver kanske mer ikväll,.


2012-06-20
00:44:12

Blandat
Systers skolavslutning
Idag höll jag på i 6.5 h.... Promenad, red, cykla till stan och från stan och kick n box!
Ojojojoj ont i röven, jäkla cykeltur ;)
Bestämde med min vän Albin (vars stjärna jag har intattuerad) idag att vi ska gå med varandra på balen i trean :D Det hade jag inte tänkt på innan, att gå med min äldsta och egentligen min bästa vän, även fast vi inte umgås lika mycket som förr men kan fortfarande helt plötsligt bara skratta åt något töntigt som vi pratat om gången innan. Näni, det är en favorit i mitt liv! Hoppas att vi går tillsammans, vi skulle va snyggast!

Är ganska trött. I morgon fortsätter träningsdagarna..
Godnatt!

2012-06-18
23:31:03

.
Jag gick promenaden med farmor, red, cykla, crosstrainer i 20 min och cyklade hem. I morgon är det de ett av de hårdaste passen jag stött på; kick n' box , med Annica. Ojojoj....
Ska dock bli kul, nu är jag igång! Får se hur det blir med springningen. Kanske bara springer fre och lör...?
Har tränat (rört på mej) ca 5 timmar idag, deni!

2012-06-18
14:28:09

Svar på kommentar:
"du kan ju inte springa samma runda hela tiden för då vänjer sig kroppen. tror du dessutom att det är möjligt för DIG som springer typ 1 km på 7-8 min att springa på 5 min/km? Skulle inte tro det"




Hej på dej med?
VADÅ JAG?
Jag springer åt olika håll varje gång så oroa dej inte. Det är backar, grus, gräs, asfalt osv så variation får jag.
Du vet inte hur fort jag springer + detta har jag som mål för det är väl det detta handlar om? att ha mål i livet? Jag har precis börjat igen och jag har 10 skruvar i mitt ben, har konstant ont när jag tränar och kan riskera att paja knät när som helst så jag tycker att jag gör bra ifrån mej.
Var inte anonym nästa gång.


2012-06-17
22:40:51

Och DÄR
sprang jag iväg! Det kändes skönt, har ett mål på den rundan nu; 6 km på högst 30 minuter! Ett ganska bra mål tycker jag :)
Nu blir det att duscha för att sedan ladda inför i morgon :)
ha en bra kväll.

2012-06-17
17:42:57

Vad
jag kommer sakna alla estetstudenter! Det kommer vara så tomt, men nu är vi äldst på skolan! Minns när jag precis hade börjat och kände mej som en liten skit (inte bokstavligen ;) )
I morgon börjar hårdträningen, eller, kalla det vad ni vill...
Jag har gått på promenad med farmor idag och ridit. Ska förhoppningsvis ut på en springrunda.. Jag gjorde det igår!
Ska se ett avsnitt av outsiders och sedan får vi se vad jag ska göra.
Längtar tills den 29 juni, fest - untzuntzuntz!


2012-06-15
19:24:48

Slö
igen! Sover ut ordentligt i morgon! Sedan börjar träningen! Ska se en film ikväll, The Vow. Kärleksfilm, ojoojojo.. :')
Blir besviken om den inte slutar lyckligt.
Har sjungit för studenterna idag, lyckliga ni!
Längtar tills jag själv ska ta studenten
Ska åka med mamma in till stan för hon ska skjutsa syster och hennes pojkvän till en fest. Och jag har inget annat för mej... Sommarlov ju, vad ska man göra?! Förutom att träna för min del..

2012-06-14
19:24:04

Skolavslutningar
tar på krafterna!
Somnade några gånger i Elinnes soffa innan mamma hämtade mej, ont i fötterna efter klackskor.. Sedan bar det hem och slappande, kommer inte träna eller nåt i morgon heller, ska fria syster som går ur nian. MEN på söndag ska jag på promenad, rida och springa.
Medans antagligen ALLA festar loss så sitter jag i min säng och ska se Family Guy. Jag är rätt nöjd, har fortfarande inte ångrat mej att jag inte är med på allt röjj! Men vill verkligen sattsa på träningen nu
Bilder från idag, jag älskar er klassen :D




2012-06-13
19:08:58

Trött
tjej.. 
Cyklade fram och tillbaka från stan, 30 km sammanlagt, inga problem! Sedan 2 timmar ridning, och nu är jag så förbaskat trött att jag inte springer. Har träningsverk minsann!
I morgon blir det skolavslutning - inget kalasande för mej inte. Lägger nog upp bilder från dagen också!
Ska hem och bli firad eller nåt, och så ska jag rida och sedan bär det iväg till träningen. Tar mej kanske en springtur..?
Funderar MYCKET på hur mitt träningsschema ska se ut.. Vill att folk verkligen ska bli "wow, vad duktig hon är, shit, jag skulle aldrig orka det där"
Jag vill också se resultat och för att det ska bli det så måste jag hålla igång..
för er som inte vill veta mitt möjliga schema kan sluta läsa nu (:

Måndag; promenad med farmor 4km, rida i ca 1 tim, cykla till stan 1tim, dansa Afro i 45min, cykla hem ca 1,15 tim. Springa?
Tisdag; Promenaden, rida, cykla, kick n' box 1 tim, cykla. Springa?
Onsdag; Promenad, rida, cykla, Zumba 1 tim, cykla. Springa?
Torsdag; Samma som onsdag
Fredag och lördag; Sova ut, rida, springa minst 6 km.
Söndag; Samma som ons och tors.
För mycket/för lite?
ge mej gärna nån kommentar om detta.


2012-06-12
23:35:17

Ohyeaah
Den här bruttan sprang! Ohmy... Fyfan. Men jag har hittat tillbaka nu! Och så är det skönare att springa på kvällen eftersom det är vindstilla, så himla gött!
Klockan sju i morgon ( som jag sa ) så bär det av med cykel i högsta hugg! Kommer att fixa mej lite snabbt i skolan efter det :) Det ska bli någon femkamp i skolan i morgon, har hört många bud.. Min klass ska ju såklart vinna ;) Efter det bär det av hem igen (hoppas jag)
Börjar bli taggad!

2012-06-12
20:10:24

Hästarna

hade träningsverk idag, det blev bara att lulla runt i 40 min. Ska städa rummet och sedan springa 6 km för att jag vill komma igång ordentligt.. Jag går ALDRIG, inte ens ett par steg
I morgon ska jag och Mirjam cykla till skolan och cykla hem och sedan skritta med hästarna. Och efter det ska jag springa. Måste trappa upp nu eftersom jag ska börja med hårdträningen om 6 dagar :D Sedan så kommer det bli god mat i helgen så det gäller att jag håller igång! 
Tjaa.. det var nog det! :)


2012-06-11
21:49:11

Kan
någon ge mej insperation?! SNÄLLA, JAG BEHÖVER DET!
Efter två timmars ridtur, ont i lederna, så tänkte jag skita i springturen, men då hade jag blivit jäääävligt besviken på mej själv så nu ska det bli fart på mej! Jag kommer snart byta om och sedan tvinga ut mej själv - på en 4 km runda, det får vara nog nu, lata Ella.........

Ska du bli snygg tills David kommer hem så får du sätta lite fart.
Nej, och sedan ska jag slänga mej i duschen. Ridning i morgon på schemat igen.
Har sovmorgon också till ca 9. Ska bli jäääätte skönt, dock ingen träning innan skolan, behöver få mej lite sömn.
jag fick mitt jävla G i idrott också tur för han det, har varit rätt arg i helgen....
Syndernas synd, eller hur frugan Elinne?

2012-06-11
15:15:37

Vet
inte om jag kommer skriva så mycket här fram tills måndag, då jag har lite att berätta om.
Ridning med Mirjam idag och sedan min joggingtur.

2012-06-10
20:51:59

I morgon börjar mitt nya liv
om en månad ser jag honom igen. om en månad ska jag vara på god väg till att vara en snygg pingla.

2012-06-07
18:22:43

har

legat på latsidan lite grann. Köpte en LCHF bok också! I morgon blir det mys med David, innan han åker. jag körde mina 3 km, lite slitsamt men nu ska jag komma igång! Tror dock inte att ajg kommer lyckas med mitt delmål 68 kg, en vecka dit liksom.. Vi får se.
Jag ska snart cykla iväg till träningen och efter det blir det grillaaaaat, nomnomnom!
att leva på LCHF och äta grillat - det är livet.
det blir en och en halv timme i morgon på gymmet! Crosstrainer - ja. Springa mina km - JA.
Vi musikare ska ut på stan i morgon och sjunga lite körlåtar! Kommer bli roligt, att göra nåt tillsammans med bland de bästa!
Jag kanske hör av mej senare. Kram.


2012-06-04
12:56:59

jag
Cyklade fan till skolan! de är sjukt.. Skulle aldrig ha gjort de förut..

2012-06-03
19:52:10

Då och nu

2012-06-03
19:21:34

Tjaa...
Jag har inte gjort så mycket idag, det har ju regnat i evigheter... Inte ens sprungit. Men i morgon blir det att cykla in till stan, idrott, Afro och springa. sedan sova hos Elinne :D<3 Hoppas att det inte regnar i morgon bara..

2012-06-02
11:13:27

Känner
att jag lägger in mycket nu, men jag behöver ha lite pisk i röven.. Ska ut och springa så fort som frukosten lagt sej. Sedan kanske det blir lunch..? Ridning av två hästar på schemat idag!

2012-06-02
11:06:27

Fredagens vägning
Vikt; 69,6 kg
Höft/mage; 99,9 cm
Rumpa; 96,8 cm

2012-06-02
11:04:34

Mått då - nu
Mått när jag började gå ner i vikt 6/3-11
Höger lår - 67 cm
Vänster lår - 67 cm
Undermagen - 121 cm
Vid naveln - 109 cm
Mellan brösten och naveln - 106 cm



Mått idag, 2/6-12
Höger lår - 59 cm
Vänster lår - 57 cm
Undermagen - 99.9 cm
Vid naveln - 90 cm
Mellan brösten och naveln - 84 cm
Resultat
Höger lår - -8 cm
Vänster lår - -10 cm
Undermagen - -21.1 cm
Vid naveln - -19 cm
Mellan brösten och naveln - -22 cm
Jag är väl sådär nöjd, fast jag fölorade ju några månader när jag hade krockat. Inom ett halvår är jag nog klar! :D

2012-06-02
00:16:52

Min dag
Idag har jag legat i sängen till största delen av dan, vaknade till vid halv 12.. Trött och ont i huvudet - igen. Beror nog på sömnbrist.
Åt mat, och kollade på du är vad du äter, åt mellanmål och sedan tog jag mej en ridtur. Fixade med lite tvätt osv, lagade kvällsmat åt familjen och sedan väntade jag på att maten skulle lägga sej så hoppade jag och syster studsmatta ett tag och sedan joggade jag mina två kilometer.
Jag har börjat att lägga på några meter, så att det inte blir en chock när jag börjar på tre km. så jag är väl på ca 2.250 km just nu.
Helt ointressant! Bestämde mej för att jag ska cykla till skolan på måndag, jag har idrott på morgonen = dusch!
Det är 15 km till utkanten av stan så ca 16-17 km! Har gott om tid på mej och jag får lite sovmorgon också! :D I morgon blir det morgonpromenad med farmor innan frukost, sen frukost, se någon serie jag missat, jogga, rida båda hästarna och pyssla med småplock - mockning osv.
Ni får ha det bra!
Lycklig innan springtur!
Detta är frisyren jag har blivit näst intill beroende av. Den är elegant och lätt att göra. Men framförallt - jag passar i den och den sliter inte lika mycket på mitt hår som en vanlig toffs! Det som är minus är att jag inte kan ha ridhjälm över den...