Gabriellas viktblogg

2012-03-29
21:37:50

Idag
stog jag på crosstrainer 1h, cyklade i ca en halvtimme, cykla till träningen, cirkel o aerob, cykla hem, ganska bra gjort!


Tittar biggest loser, riktigt bra! Jag ska duscha efter det och sendan sova bannemej!
Nervös för vägning i morgon.. Ingen träning på gymmet i morgon musikalrep för hela slanten!

2012-03-29
08:21:15

Sitter i
skolan och börjar inte på någon timme. Jag passar på att ha med mej mellanmål för att jag ska ha musik i evigheter, vatten och körkortsteori, måste börja läsa nu om jag ska klara körkortet, är mer nervös för uppkörning, inte för teori..



Hoppas jag får bilen, det vet jag på tisdag plus så skulle jag nog vilja testa att köra den när jag övningskör! Kanske smiter iväg själv..? :) Ska till gymmet idag, men först ska min kära klass och jag testa musikalkläder!

2012-03-28
21:32:13

Är sur
för att,
1, hann inte träna idag,
2, de regna
3, jag åt pizza
4, jag körde Zumba 10 min för att jag har tröttnat som fan på det, ska sälja dom
5, är äckligt onyttig och går upp i vikt
6 jag är grinig.
7, jag dricker dåligt, ELINNE, OM DU SER DETTA, PÅMINN MEJ OM ATT DRICKA MYCKET PÅ DAGARNA!!



de ända posetiva är att jag möjligen får bil nästa vecka!


Nu ska jag bestämma att jag ska äta extremnyttigt och kcal snålt för nu är de bannemej nog på detta! Skriver inte upp vikt på fredag, är inte ett dugg stolt över allt detta... Kommer va sur hela nästa vecka också, kommer inte hinna (vad jag tror) träna ett dugg, ska vara på teatern 08,20-21.30 VARJE DAG nej fyfört vad trött jag kommer vara!

2012-03-27
23:00:05

Kan säga såhär:
jag var verkligen nervös, bilen var svår att köra, fick halvt panik med folk åt höger o vänster (slutafördagentrafik!) Sktirädd med andra ord, skulle va skönt att slippa detta för att jag känner själv att jag är säker när jag får köra själv utan granskande blickar..


Föröverigt;
Jag red Dossa och sedan blev det bara en kortkortkort jogg 1,5 km (ville hinna att äta med familjen, gör det högst 1 gång/dag på veckorna). På morgonen blev de världens promenad - cykeln jag skulle ha hade punka..
Sedan så blev inte dansen så jobbig som jag trodde! Och i morgon blir det inget gym! ;(
Vi ska träna inför musikalen och sen har jag teorilektion med bilskolan. Hoppas jag kommer hem snabbt så jag kan rida och sedan ta mej en springtur, en ordentlig, lång.. 



Tjaa.. Jag ska ta mej en lur nu, ni får ha det bra!

2012-03-27
15:43:41

Är
förväntansfull, jag ska ta min första körlektion idag och det känns som att det skulle vara uppkörning, är grymt nervös..


Idag hoppas jag på att jag ska hinna och orka rida och sedan jogga 4 km, i ganska bra tempo!


Sedan ska jag möjligen komma igång och läsa lite i körkortsboken osv. får se hur det blir med träningen senare i veckan för det är rätt mycket att göra till musikalen som är nästa vecka och jag kommer vara fruktansvärt trött!


Hör kanske av mej senare ikväll, fick förresten inte tag på en våg i morse så jag är förväntansfull över vikten i morgon, det är en hemlis för er än så länge. Men som sagt, hoppas varkligen på att jag ska komma under 70 på fredag, liksom om vågen skulle stå på 69,9 kg, ni ser ju själva vilken härlig vikt det låter som!

2012-03-26
21:55:41

Blir sur
på folk som säger "men spring nu då, rör på dej, äh, du tränar väl inte" osv. Jag är den som är fruktansvärt envis, jag blev det efter krocken för snart ett år sen. Jag började om helt från noll, orkade inte ta mej ur sängen själv, hade jobbigt att komma upp för 17 trappsteg hemma, orkade inte gå ett pr meter utan att bli illamående, trött och svettig. Mitt första mål där jag låg var att jag skulle komma hem, det var det första. Sedan komma ur sängen, gå runt i huset, komma upp för trappan, sitta ute och försöka njuta av solen, gå till platsen där vi krocka. Sedan kom det viktigaste; kunna rida igen. Hoppade nog upp på hästryggen efter 1,5 månader och jag fick inte, men gjorde det ändå, jag fick bättre muskler och min böjning blev bättre (känner fortfarande att det gör mej bättre).

Och eftersom jag blev förändrad på nåt sätt - envis, vet vad jag vill, sköt dej själv och skit i andra, så var detta en bra sak enligt mej!

Jag har nu orkat att hålla igång 5 km och jag är stolt över det eftersom jag inte hållt igång så mycket och jag siktar inte på att få bättre kondition - än. Jag vill kunna klara antal km innan jag tänker på det för att jag vill känna att jag gjortt nåt bra.
Jag anser att jag är rätt bra på det jag gör, annars ser jag till att jag blir bra på det. Tex. balett i skolan, har aldrig dansat det förut, men är ändå bra (vad jag fått höra) på vridningar och olika lyft med benet, jag anser att jag är bra på att rida och annat som har med hästar att göra, sången är jag helt okej på också, allt detta för att jag sett till att jag ska va bra på det. 



Jag HATAR när folk säger "det är bra Gabbi!" när jag själv inte anser att det är tillräckligt svårt eller att jag själv inte tycker att jag gjort ett bra jobb så ett tips till alla som tänker berömma mej; Säg inte "bra, vad duktig du är" ta istället tag i mej och se mej i ögona och säg "vad bra du är på..." Annars litar jag inte på dej eller lyssnar. Skulle jag svara med sarkasm "ja, jag vet" då är jag helt nöjd med andra ord!



För överigt;
Älskade lilla Linny.liv, tack för att jag får bo hos dej och tack för datorn och tack för att du hade tid och ork och lust att följa med mej ut på en tur i skogen!<3



Idag har jag varit jävligt hurtig jag hade idrott - volleyboll, crosstrainer 1h, sh'bam 45 min och joggade (i mitt egna tempo) 5 km.
Helt nöjd. Ska duscha och sedan sova för att dansa ihjäl mej i morgon klockan 07.15!

2012-03-26
09:01:41

Ohyeah
Idag blir det träning minsann! Kommer vara helt galet trött sen men det får man leva med, tänker på stackars Elinne som ska med på sh'bam idag, men hon kommer tycka att det är skitroligt! Crosstrainer i ca 1,5h sen och hoppashoppas att jag kommer jogga idag, ska kanske springa genom stan? :) Ha en bra dag alla, för det ska jag ha!

2012-03-25
22:11:35

Nu
har jag en del att säga;
1, Kim Kardashians kropp ÄR mitt mål och SKA bli mitt mål!
2, Har i omgångar sett en man som är rätt överviktig men tar ändå mod till sej att komma till gymmet och gör olika saker, misstänker att han är medlem i Biggestloser klubben? Bra val av honom!
3, jag ska skynda på min vikt lite, jag ska jogga varje dag och då menar jag VARJE DAG - förutom torsdagar.
4, jag ska också skriva om mitt tränings schema förra veckan och ett nytt för denna vecka,


Förra veckan;
Måndag; Dansa 1h, idrott 1h, Crosstrainer 2h.
Tisdag; Hård och svår dans 2,15h, rida en häst 1h.
Onsdag; Dansa 1,5h ELLER crosstrainer 2h.
Torsdag; 2h crosstrainer ELLER dans, rida en häst 1h
Fredag; 2h crosstrainer. 
Lördag; Rida 2 hästar 1h var, springa 6 km. (?)
Söndag; Rida 2 hästar 1h var, springa 6 km.



Kan säga att det inte blev som jag tänkt... Men jag skriver denna veckas schema!



Måndag; Idrott 1h, Crosstrainer 1h, Dansa Sh'bam 45 min, jogga 8 km
Tisdag; Någon form av dans 2,15h, rida en häst, jogga minst 4 km
Onsdag; Crosstrainer 1,5h, jogga minst 4 km
Torsdag; Crosstrainer 2h, Aerobics och cirkelträning 1h, promenad med gåstavar till o från träning 40min
Fredag; Crosstrainer 1h, jogga 6km
Lördag; Osäkert
Söndag; Osäkert


Varför de sista dagarna är osäkra är för att jag kanske ska till Karlstad och åka till en som gör smycken, får se hur tiden räcker till!
Och så kan det alltid ändras i schemat, med tanke på musikalen osv!

2012-03-25
20:00:14

Det
blev inte så hårt med träningen idag, det blev en seg och kort promenad med farmor (som för överigt är hurtig osv, men är förkyld nu) och sedan red jag två hästar.
I morgon blir det hårdträning, fasen att jag gått upp, asså, what the...?! Hoppas jag kommer under 70 tills fredag, jag SKA det.
Ni får ha det bra! Så skriver jag kanske i morgon :)

2012-03-24
23:05:33

Inspiration
Vad jag "önskar" att jag kommer se ut när jag är klar så är det nåt mellan Merelin Monroe och Kim Kardashian.

2012-03-24
18:36:30

Vilken
promenad det blev! Där gick vi runt i 2,15 h och sedan red jag när jag kom hem! Duktig chey! Och kille....



Ska gå ner och se vad jag kan göra för hälsosam mat! Sedan ska jag ut och ta in hästarna.


I morgon ska jag förhoppningsvis rida båda hästarna och gå nån timmes promenad med gåstavarna! Vågen ställde sej på runt 71 kg idag, enligt viktprogramet i mobilen så väger jag 70,5 (:

2012-03-24
09:44:53

ojoj
Ska äta frukost nu. Senare ska jag på långpromenad, åt pizza igår så vågen sköt i skyn men har en träningsdag i morgon! svärfar försöker få mej att äta pizza till frukost... Nej tack!

2012-03-23
15:07:12

Mådde
Inte så bra under eftermiddan, trött och sleten, nyss ätit mellanmål, är hos pojkvännen och senare ska jag förhoppningsvis ut på promenad. PLUS det blir ingen pizza :((

2012-03-23
12:56:25

Sitter ute
och steker i solen med min älskade vänner, livet leker och jag är rätt nöjd med mej själv! Fick några fina ord av vänner som värmer väldigt mycket!
Crosstrainer i ca två timmar sen efter skolan och sedan ska jag och älskling hem och.. Göra ingenting faktiskt, tänkte fira med att äta pizza ikväll, har aldrig ätit en inbakad, tänkte prova det, ingen skillnad i smaken, menmen. ^^ 
I morgon blir det en hurtig promenad HOPPAS jag och när jag kommit hem ska jag rida :)
Får se om jag skriver mer idag, ha en bra och solig dag!

2012-03-23
09:09:55

Fredags mätningen
Först, oyeaaah!


Vikt, 70kg
Mage, 101,4 cm
rumpa, 97,1 cm




Jag är nöjd.


2012-03-22
21:16:17

Ställde
mej på vågen när jag kom hem idag, 70,3 kg...? haha alltså, vaa?
Är förbaskat nyfiken på resultatet i morgon!
Ser Biggest Looser,. med gott samvete, 1 h aerobics och cirkelträning PLUS så gick jag hem med gå stavar ca 2 km. Och sedan fruktsallad! Ojojoj :)

2012-03-22
16:09:01

Jag tänkte
skriva om vad jag är nöjd med mej själv och varför/varför inte så jag senare kan gå tillbaka till det om några månader och se om det fortfarande stämmer!




Vad jag inte är nöjd med;
1, Jag är rätt så bredaxlad, var jag ärft det det ifrån vet jag inte, men det kanske försvinner när jag går ner i vikt...? Det kan dock vara något posetivt för att jag kanske ser "biff" ut - vältränad, men ah jag gillar det inte,..
2, Min mage, som många andra, tycker jag att den är för stor som jag hoppas försvinner inom tid!
3, Min hållning, jag vill mer än gärna att folk ska påminna mej om att jag ska sträcka på mej, det är något som sitter i sen jag vet inte när! Jag tror att jag slappnar av för mycket.
3, mina höfter är för stora, de sticker ut för mycket, men egentligen har jag inget emot höfter, bara att de blir lite mer fasta.
4, Vill ha lite fastare lår, insidan och ha lika stora, pga att jag tappade muskler när jag låg på sjukhuset så har jag (om man tittar noga) ett smalare lår än det andra.











Vad jag är nöjd med;
1, Mina långa armar, som inte är så stora vad jag tycker, jag störs inte av det iaf och långa armar är väldigt bra att ha ibland!
2, Min starka rygg som trotts alla avslängningar av hästar genom åren fortfarande är vid liv! Plus så är jag onödigt stark i ryggen, men dålig hållning.
3, Långa ben som jag inte anser är onödigt stora. Hoppas dock att min ärrbildning på baksidan av ena låret försvinner lite mer - rammlade av en 600kg häst som sedan sprang över mej, härligt!
4, bröst och röv, visst så har de försvunnit men jag är bara glad att jag har något av det kvar!
5, Mina händer och fötter, jag har sett värre, en tå längre än den andra, (har inget emot det egentligen) osv. Nöjd med så kallade "pianofingrar".



Det var ju kul att det blev mer posetivt än negativt! Om man hade frågat mej innan jag ens försökte gå ner i vikt så hade det inte varit något antagligen på den posetiva sidan.




Ikväll vankas det träning, är trött och slapp men det får bli ändring på det, när jag kommer hem förstås!

2012-03-21
21:44:15

Ohno..
Galna svärmor har slängt fram en skål med ostbågar framför mej..
Äter inte, än. Ska leta igenom deras köksskåp efter nåt nyttigt, kommer antagligen inte hittar nåt, hoppas på morot, vad gott det skulle va! Samma färg och allt!
NOOOOOOO....!!!!











Vad jag gjort i motionsväg idag, inget! Gött faktiskt!
Cirkelträning garanterat i morgon, får se när jag kommer hem från älskling, om ganska tidigt - ridning också.
Veckovägning på fredag...! Nervös? ja.
Sh'bam med Elinne http://elinnepersson.blogg.se/ på måndag och första körlektionen på tisdag, med den jag ville köra med, längtaaaar!!

2012-03-21
21:16:57

Tack vare
min underbara vän Elinne så kommer det säkert dyka upp folk som jag känner och se halvnakna bilder på mej, jag bryr mej inte, ni är här för att se hur en ändring i ens liv kan se ut. Hade dock inte tänkt att bloggen skulle komma ut på det här sättet men aja, får man fina ord så får man!
!

2012-03-20
20:45:26

Igår och idag
Vad jag gjorde igår;
Skolan, tränade på musikaldans, mot gymmet, crosstrainer 1 h och sedan fick jag som tur var (och för att jag är omtyckt på gymmet) vara med och testa Sh'bam! Det var hur kul som helst och jag rekommenderar det till alla som gillar Zumba, det är jobbigare än Zumba.
sedan så har jag laddat ner en app till anroid som en annan tjej på en blogg som tipsat om det redan och den är gratis och väldigt bra. Den heter Libra Weight Manager.







Ska börja använda den och väga mej varje dag, men jag kommer fortfarande skriva upp mina kilon på fredagar.
Vad gjorde jag mer?
Jag gick lätt över 3 km UPPFÖRSBACKE med dator och en himla massa kläder mm i en väska hem till Linn.
vi åt något köttigt och ris, jag gillar inte ris längre ;O
sedan såg vi den nya Nalle Puh flmen<3
Idag,
Jag hade inte mycket dans idag, inte den hårda iaf så det blev bara musikaldans.
Sen gick jag skolan och sedan red jag i ca 1h.
Jag har inte gjort så mycket mer... Ska ha en vilodag i morgon, kommer vara slut efter bilskolan.
Torsdag ska jag på cirkelträning - sistaminutenträning..
Och rida tror jag också, och så ska jag förhoppningsvis springa med älskling på torsdag, men jag får se.
Nu ska jag ner och göra en skål med frukt, den elaka systern kom med en skål popcorn, men jag höll mej..

2012-03-18
21:13:58

<3
Jag hoppas att det är du och jag som dansar livets sista vals tillsammans<3

2012-03-18
20:30:30

Ridningen
gick jätte bra! Hon lyssnar mycket bättre nu, fjordingen. Mamma kommer (hoppas jag) ta kort på mej när jag rideer på lördag eller söndag - vill låna farmors systemkamera!
För överigt så ska jag sova hos Linn i morgon - börjar kvart över 7 på tisdagar, mums, med dans!
Och då kommer jag ha gott om tid att träna i morgon :) men sedan ska jag gå JÄTTE långt hem till henne, hon bor lite utanför stan, ska se till att inte packa för tungt! Har upptäckt att jag har börjat få ordentliga naglar! Har bara lyckats bryta av dom hela tiden..
Är lite sjuk fortfarande, menmen, bara lite hosta.
Ska snart duscha - efter att jag tittat på pewdiepie - sök på youtube.
Sedan ska jag lägga i mina dans/idrottskor i väskan och sedan ska jag fixa naglarna - igen.
För tillfället så är mitt liv underbart, men det hade varit bättre om jag vägde lite mindre! Men, NU SKA JAG KÖRA PÅ HELA VECKAN!


2012-03-18
15:35:50

Bildbomb på G!
Det kommer massa bilder om en liten stud - föreställande mej genom åren, kommer inte vara så bra kvalité men men!

2012-03-17
16:16:11

Blev
så taggad när jag hittade en blogg med en jätte fin tjej som ni kan ta er en titt på http://tretonsmartyr.blogg.se/
Så jag ska lägga upp ett träningsschema för veckan som kommer (med tanke på musikalen som jag måste träna in danser till)
Ett preliminärt schema
Måndag; Dansa 1h, idrott 1h, Crosstrainer 2h.
Tisdag; Hård och svår dans 2,15h, rida en häst 1h.
Onsdag; Dansa 1,5h ELLER crosstrainer 2h.
Torsdag; 2h crosstrainer ELLER dans, rida en häst 1h
Fredag; 2h crosstrainer. 
Lördag; Rida 2 hästar 1h var, springa 6 km. (?)
Söndag; Rida 2 hästar 1h var, springa 6 km.
Ska i slutet på veckan skriva upp vad jag egentligen hann göra :)


2012-03-17
12:59:58

Fredags mätningen
Vikt; 70,4
rumpa; 98,3
höft; 101,8
Gått ner resekilona nu! :D 

Vägde mej i morse också, då stog den på 70,3 kg :))
Jag har inget emot att min rumpa blir större för det behövs verkligen! Och brösten! Illa att dom två tog smällen förra året... :( Jaja, mannen är nöjd iaf! :)

2012-03-15
13:51:32

Hemma
och riktigt förkyld! Inte så mycket träning där inte.. hoppas på en snäll våg och måttband i morgon, kommer lägga ut viktbilder 6 april - för att ev se bättre resultat..

2012-03-13
21:01:23

Idag
hade jag migrän, hade det i 24 h och sedan så mådde jag bättre och slängde upp mej på hästarna, det var helt underbart!
I morgon blir det inget gym, ska träna danser till musikalen och sedan ska jag till körkortsteorin..
Men jag hoppas på att jag är pigg och kry i morgon så jag kan rida efter skolan! :)
Om det är dåligt väder så ska jag på cirkelträningen , annars ska jag rida efter skolan :) Billigare!
Vägning på fredag!
Fick nyss veta att jag ska dansa på torsdag också..! Hur ska det gå med min träning,...

2012-03-11
19:52:17

Jora
För det första; du som var anonym och skrev en fånig och onödig kommentar, visa vem du är istället för att skriva att du är anonym, jävligt fånigt!






Det andra, lite bättre; vägde mej efter en helg med onyttigheter, har äntligen gått ner till 71,6 (med mat i magen)
detta ser lovande ut! Ska träna i morgon på gymmet, ska försöka lägga upp träningen så att det funkar med körkorts teorin som jag ska vara med på de närmaste dagarna!

2012-03-08
21:44:57

Skönt
med träning!
En timmes crosstrainer, en halvtimmes cykling, en timmes aerobics och cirkelträning,
Har tips till de som pluggar och läser en bok tex Testa att läsa samtidigt som du cyklar, crosstrainer eller springer på gymmet - du får läxan gjord och tiden går fortare.
Tack vare att jag gör sådant som andra inte gör så hinner jag med att träna och skolan!
I morgon ska jag troligen inte träna för jag hinner inte, ska fika hos sångläraren med mina vänner som sjunger. 
Vägning mätning OCH bild i morgon! Blir nöjd bara vågen går neråt så semesterkilona försvinner!
Jag HOPPAS på att jag ska kunna simma i helgen som träning, det skulle vara skönt och kul!
Ja,, Nu har jag inget mer att skriva!

2012-03-08
09:32:19

Jaha
Egypten var helt otroligt, det var kul, maten var godkänd. 
När jag kom hem på kvällen vägde jag mej - 73 kg
Morgonen efter - 72,9 kg
Jag var på gymmet igår och stog på crosstrainern i 1,5 h, riktigt skönt!
Skulle ha ridit men det blev skitväder med äckelsnö.. Idag ska jag till gymmet igen, crosstrainer, 2 timmar till godo!
Sedan ikväll blir det aerobics och cirkelträning, hurtig minsann!
Så sattsar vi på en vägning i morgon!
Och sedan får vi se i helgen hur det blir med träning, ska vara med David hela helgen och jag vet inte vad vi ska göra för han har en överraskning till mej, jag gissar på (och hoppas) att vi ska äta thai.
Skriver sen ikväll efter träningen!

2012-03-07
22:39:16

Vill
bara säga att jag lever och är tillbaka, kommer skriva mera i morgon om livet för jag är så trött och utsliten!